Sneldichter bij Repair Café Assen

Het Repair Café Assen heeft op zaterdag 3 december ook een oplossing voor stroeve en vastgelopen sinterklaasgedichten: van 12 tot 4 uur wordt de ploeg reparateurs weer aangevuld met voormalig stadsdichter van Assen, Mischa van Huijstee.

Met haperende surprises kunt u van 10 tot 4 uur terecht in de MFA op het Vesteplein 5 in Kloosterveen, net als met niet werkende stofzuigers, ritssluitingen en koffiezetters. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten wordt gewaardeerd, de parkeergarage is gratis.

Wijziging datum Aan tafel! in november

I.p.v. zondag 6 november is de herfstmaaltijd op zondag 13 november in de Hondsrug Noordlaren.
Vanaf 12.30 uur is de inloop, om 13.00 uur beginnen we!

Repair Café Assen weer ouderwets open

Na coronabeperkingen en vakantie is het Repair Café Assen zaterdag 3 september weer normaal open. Iedereen kan met kapotte apparaten, kleding of speelgoed binnenlopen om samen met ervaren vrijwilligers de spullen weer heel te krijgen. Van alle koffiezetters, spijkerbroeken, stofzuigers, spelletjes en heggenscharen gaan twee van de drie weer werkend de deur uit. Dat spaart niet alleen het milieu maar ook de portemonnee.

Iedere eerste zaterdag van de maand is het café geopend van 10 tot 4 in de MFA Kloosterveen, Vesteplein 5 in Kloosterveen. Een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom, de parkeergarage is gratis.

X