Aan Tafel!

In 2015 startten vijf enthousiaste mensen de werkgroep Aan Tafel! Sindsdien hebben zij bijna elk kwartaal een seizoensmaaltijd bereid voor gemiddeld zo’n 20 gasten. De maaltijden bestaan uit drie gangen, zonder vlees, bereid met verse en zo veel mogelijk biologische seizoensproducten uit de omgeving.

Er wordt een vaste prijs gehanteerd van € 7,50 een drankje komt voor eigen rekening.

Om deze prijs mogelijk te maken en geen voedsel te verspillen, dient u zich voor de maaltijd aan te melden. De inkopen worden gedaan op basis van het aantal deelnemers. Bij het afmelden na de sluitingsdatum, zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Oproep van Aan Tafel!

In verband met het vertrek van een van de werkgroep leden zijn wij op zoek naar iemand die de werkgroep wil komen versterken. Gezocht wordt naar iemand die plezier heeft in het samenstellen van het menu, inkopen doen, koken, tafeldekken. Tijdsinvestering per 3 maanden: een voorbespreking en een kookzondag.

Informatie: eerlijkgroengras.groningen@nivon.nl

Info en aanmelden

Nelleke Drukker
050 5417 010
Aan Tafel

Zondag 3 mei voorjaarsmaaltijd Aan Tafel! Geannuleerd

Trek er op deze prille voorjaarsdag op uit met (klein)kinderen of vrienden en geniet van de geluiden in het bos. Schuif daarna met elkaar gezellig aan en laat je verrassen. Een introducé hoeft geen lid te zijn van het Nivon.
De maaltijd bestaat uit drie gangen, bereid met verse, zo mogelijk biologische seizoensproducten uit de omgeving en zonder vlees. Er wordt een vaste prijs gehanteerd van € 7.50; een drankje komt voor eigen rekening.
De voorjaarsmaaltijd wordt opgediend in Natuurvriendenhuis de Hondsrug in Noordlaren, op vijftien kilometer van Assen en Groningen, bij goed weer heerlijk om te fietsen. Bovendien een inspirerende locatie voor een wandeling, spelletjes of een goed gesprek.

Locatie                    Natuurvriendenhuis de Hondsrug, Duinweg 6 in Noordlaren
Datum & tijd          geannulleerd
Inloop                      vanaf 17.00 uur
Kosten                     € 7.50
Info/aanmelden*  Nelleke Drukker eerlijkgroengras.groningen@nivon.nl / 050  5417 010

Aanmelden is verplicht in verband met een maximum aantal gasten en kan tot en met dinsdag 28 april.

* Aan Tafel! stemt de uitgaven voor de maaltijd af op de inkomsten berekend op basis van het aantal aanmeldingen. Dat betekent dat afmeldingen op het laatste moment een verliespost voor de vereniging opleveren. Wij vragen u dan ook om met beleid om te gaan met uw afmelding.

Net als vorig jaar willen we de zomermaaltijd in Lettelbert organiseren en wel op zondag 30 augustus.

Zondag 2 februari wintermaaltijd Aan Tafell! 

Maak met (klein)kinderen of vrienden een flinke wandeling door het winterlandschap rond Noordlaren. Schuif daarna met elkaar gezellig aan voor een verwarmende maaltijd. Een introducé hoeft geen lid te zijn van het Nivon.
De maaltijd bestaat uit drie gangen, bereid met verse en zover mogelijk biologische seizoensproducten uit de omgeving en zonder vlees. Er wordt een vaste prijs gehanteerd van € 7.50; een drankje komt voor eigen rekening.
De wintermaaltijd wordt opgediend in Natuurvriendenhuis de Hondsrug in Noordlaren, op vijftien kilometer van Assen en Groningen, bij goed weer prima te fietsen. Bovendien een inspirerende locatie voor een wandeling, spelletjes of een goed gesprek.

Locatie                      Natuurvriendenhuis de Hondsrug, Duinweg 6 in Noordlaren
Datum & tijd           zondag 2 februari van 13.00 – 15.30 uur
Inloop                       vanaf 12.30 uur
Kosten                       € 7.50
Aanmelden*Nelleke Drukker eerlijkgroengras.groningen@nivon.nl / 050 5417 010

Aanmelden is verplicht in verband met een maximum aantal gasten en kan tot en met dinsdag 28 januari.

* Aan Tafel! stemt de uitgaven voor de maaltijd af op de inkomsten berekend op basis van het aantal aanmeldingen. Dat betekent dat afmeldingen op het laatste moment voor de vereniging een verliespost opleveren. Wij vragen u dan ook om met beleid om te gaan met uw afmelding.

X
X