Aan Tafel!

In 2015 startten vijf enthousiaste mensen de werkgroep Aan Tafel! Sindsdien hebben zij bijna elk kwartaal een seizoensmaaltijd bereid voor gemiddeld zo’n 30 gasten. De maaltijden bestaan uit drie gangen, zonder vlees, bereid met verse en zo veel mogelijk biologische seizoensproducten uit de omgeving.

Info en aanmelden

Lenie Snippe
050 31 22 613
grasaantafel@nivon.nl

Zondag 5 september 2021

Aan Tafel! Zomermaaltijd

Voor jong en oud om het zomergevoel nog even vast te houden eten we buiten op het Nivon natuurkampeerterrein in Lettelbert.
De maaltijd bestaat uit drie gangen, zonder vlees, bereid met verse en zoveel mogelijk biologische seizoensproducten uit de omgeving. Er wordt een vaste prijs gehanteerd van € 7.50; een drankje komt voor eigen rekening.

Omdat we deze keer op de camping zitten met andere faciliteiten dan normaal vragen wij de deelnemers eigen bestek, bord, glas of beker mee te nemen.

 Bij slecht weer wordt de maaltijd uiterlijk op vrijdag 3 september afgelast.

 Locatie           Natuurkampeerterrein Lettelbert, Hoofdstraat 190/1    9827 PD

Datum & tijd              zondag 5 september van 16.30 – 19.00 uur
Inloop                        vanaf 16.00 uur
Kosten                       € 7.50
Info/aanmelden*      grasaantafel@nivon.nl  Lenie Snippe 050 31 22 613

 Aanmelden is verplicht in verband met een maximum aantal gasten en kan tot en met dinsdag 31 augustus.
* Aan Tafel! Werkt duurzaam en stemt de inkopen van de maaltijd af op het aantal aanmeldingen. Afmeldingen op het laatste moment zijn een verliespost voor de vereniging en het milieu.

——————————–

Gecanceld als gevolg van corona

Zondag 1 november 2020

Herfstmaaltijd van Aan Tafel! om het 1e lustrum te vieren in de Hondsrug


Geweest

Zondag 13 september van 14.00 – 16.00 uur

Thee met poffert en ander lekkers op Lettelbert Het leek een uitgelezen kans om voor het eerst weer een activiteit te plannen, elkaar te ontmoeten en samen te eten, veilig buiten. De zomermaaltijd bleek ook aan een behoefte te voldoen; tegen de dertig mensen hadden zich hiervoor aangemeld. Helaas is vanwege de weersverwachting de maaltijd op Lettelbert afgezegd. Om iedereen de gelegenheid te geven nog even met elkaar buiten samen te komen organiseert Aan Tafel! een theemiddag op Lettelbert met poffert en ander lekkers.

Zondag 30 augustus 2020 gecanceld

“Met het bord op schoot “ de zomermaaltijd van Aan Tafel! in het Nieuwe Normaal Zondag 3 mei 2020 voorjaarsmaaltijd Aan Tafel! Geannuleerd Trek er op deze prille voorjaarsdag op uit met (klein)kinderen of vrienden en geniet van de geluiden in het bos. Schuif daarna met elkaar gezellig aan en laat je verrassen. Een introducé hoeft geen lid te zijn van het Nivon. De voorjaarsmaaltijd wordt opgediend in Natuurvriendenhuis de Hondsrug in Noordlaren, op vijftien kilometer van Assen en Groningen, bij goed weer heerlijk om te fietsen. Bovendien een inspirerende locatie voor een wandeling, spelletjes of een goed gesprek. Net als vorig jaar willen we de zomermaaltijd in Lettelbert organiseren en wel op zondag 30 augustus. Zondag 2 februari 2020 wintermaaltijd Aan Tafell!  Maak met (klein)kinderen of vrienden een flinke wandeling door het winterlandschap rond Noordlaren. Schuif daarna met elkaar gezellig aan voor een verwarmende maaltijd. Een introducé hoeft geen lid te zijn van het Nivon. De wintermaaltijd wordt opgediend in Natuurvriendenhuis de Hondsrug in Noordlaren, op vijftien kilometer van Assen en Groningen, bij goed weer prima te fietsen. Bovendien een inspirerende locatie voor een wandeling, spelletjes of een goed gesprek.

X